Dobrý den,
zajímá mne aktuální počet superinvestorů, je možné to prosím někde zveřejnit?
Děkuji.
Tavoj
Dobrý den,
zajímá mne aktuální počet superinvestorů, je možné to prosím někde zveřejnit?
Děkuji.
Tavoj
Krásný den, @vhaska,
omlouvám se, že píši až nyní.
Budeme chtít, aby počet Superinvestorů chodil v měsíčním přehledu portfolia, kde máte i přidělené číslo pro losování, v tomto měsíci jsme to bohužel ještě nestihli.
Aktuální počet Superinvestorů je 5993
Hodně štěstí při slosování přeji!
Zebra-Iva
Dobry den,
jiz od zacatku mi prijdou kriteria pro Supernvestory strasne mirne, moje predstava je minimalni mesicni investice z externiho uctu 20.000 Kc a 30 pujcek. Neuvazujete o zmene? I z uvedeneho cisla 5993 je jasne, ze Superinvestoru je strasne moc.
Tomas
Krásný den, @tom,
děkujeme za dotaz.
Superinvestor je motivační soutěž spíše pro menší investory. Právě Superinvestorem chceme každého pobídnout k pravidelnému investování po stejně vysokých částkách. Naším záměrem je i kultivovat finanční trh a umožnit i malým investorům odpovídající zhodnocení, byť investují v řádu tisíců Kč.
Pravidla v tak v nejbližší době nemáme v plánu měnit. My jsme naopak rádi, že je Superinvestorů tolik, vypovídá to o úspěchu našeho nápadu.
Mějte krásný den,
Zebra-Iva
@tom tak Zonky je postaveno na smysl “Lidé lidem” a těch lidí proto musí být hodně, je jasné, že i z toho důvodu motivují více menších investorů. Mě se to líbí, přijde mi to takto lepší.