Tak to blahopřeji.
U mě je to zatím puntík - z peněženky odesláno v pátek v 8:15, došlo v pondělí v 4:09. Takže okamžitá platba to určitě není, a jestli to kolegovi chodí ten samý den, tak asi existuje ráno nějaký limit pro příjem plateb a pozdější už postoupí do dalšího dne.
No nemáte k čemu, protože zase tak bleskové to není, protože v pátek jsem vybíral v 8:54 a dorazilo to až dnes, takže asi “to” paní uklízečka omylem vytáhla ze zásuvky, protože ty dny předtím jsem vybíral dopoledne i vícekrát v jednom dni a dorazilo to ten den.
Dobrý den,
mohlo by nám Zonky nějak shrnout systém odesílání peněz na účet? Něco ve smyslu např. že v pracovní dny jsou okamžitou/běžnou platbou posílány “blokované” peníze do 9h v 11h a pak třeba blokované do 16h poslány v 18h?
Rád bych věděl, že když si např. odešlu v pracovní den peníze do 8h, tak mi ještě ten den přijdou. Zatím se mi nepodařilo vysledovat, jestli je tam nastavený nějaký systém na pevno.
Děkuji.
Zavísí převážně na tom, kdy si Franta konečně všimne, že jsou nějaké požadavky ve frontě. Bohužel je to jediný zaměstnanec s opravněním výběry zpracovat. Pokud má dnes volno, tak si asi pěkně počkáme… Jinak asi neumím vysvětlit, proč požadavek v 9:40 dopoledne nebyl zpracovan ještě dnes.
Vybírám denně a napsal jsem o tom již mnoho a vypozoroval jsem toto:
Je to naprosto stejná záležitost, jako když ještě Zdeněk Izer měl vlasy a nebyl známý (snad ještě za totality nebo těsně po převratu) a vystoupil v jednom pořadu a jakoby četl zprávy ve zpravodajství a tam měl reportáž o tom, že někdo sestrojil motor na principu náhodných výbuchů
V té citaci vidím tu naprostou shodu k tomuto problému na Zonky.
Líbilo by se mi, kdyby v duchu "Chceme Zonky ještě více posilovat … " to bylo třeba i automatické … koneckonců účet tam je nastavený a nedá se jednoduše změnit a s těmi penězi stejně nemůžeme dělat nic jiného, než si je poslat na účet … tak by stačilo 2x denně odeslat aktuální stav peněženky a ulehčilo by se jim od neustálého zpracovávání manuálních požadavků atd. …
Dobrý den, @MirekJBC,
platby zadané do 16:00 h odesíláme ještě ten den v režimu běžné platby. Platby zadané po 16:00 h odesíláme následující pracovní den.
Dominika
Dobrý den, děkuji za odpověď.
Dneska jsem si v 9 rano zkusila odeslat penize. Stale jsou v blokovanych. Zvazte to automaticke odesilani, treba jednou tydne.