V rychlosti jsem tu nenašel vlákno kde by se daly psát tipy na zlepšení tohoto fóra, tedy jsem ho založil, případně kdyžtak slučte dohromady.
A hned jeden tip na začátek. Přijde mi dost nepříjemné zvýraznění citovaných odpovědí kdy je to zvýrazněno výraznou červenou , není to vůbec příjemné a působí to na mě v prvním okamžiku jako nějaká chyba (byť ani tu bych tak příliš nezvýrazňoval), nechcete to změnit na jinou barvu? Pokud už něco výrazného tak na bílém pozadí by mohla být i ta růžovo oranžova (lososová?) jak máte například v tom rámečku “Podobná témata”, to by IMHO bylo dostačující.
děkuji za zpětnou vazbu, je to něco, co se nám také nelíbí, ale je to v defaultním nastavení a Forum není naše platforma. Poprosím ještě kolegu, zda bychom ještě nemohli něco podniknout.
Ahoj,
měl bych několik námětů na zlepšení, které by mi osobně pomohly v tom, abych při brouzdání v aplikacích tolik neskřípal zuby. něco se tu možná už objevilo.
1/ rychlost převodu peněz - je to rychlejší než pošta, ale hlídat želvy bych to nenechal. Každý měsíc čekám, že platba do Zonky peněženky bude rychlejší, než SEPA platba do estonského mintosu ale kdepak. Snad jednou…
2/ Změny nastavení profilu je třeba složitě potvrzovat mailem a/nebo telefonicky. Už jen kousíček chybí k tomu, abych musel osobně přijet na pobočku. Změny by bylo lepší dělat online v aplikaci/dashboardu.
3/ Záložka “Lidé, které jsem podpořil” si nepamatuje moje staré nastavení, nejde upravit defaultní nastavení. Je to škoda, protože rychlosti aplikace zdatně konkuruje nefragmentovaným plotnám stařičkých harddisků pod Windows Vista. Tu je třeba zmínit malé plus, že se dá udělat kafe a zbyde čas i na tvoření složitého obrazce do mléčné pěny, když provedu nějakou změnu při magické formuli “Načítáme”. Věřím, že na zrychlení usilovně pracujete, stejně jako na přívětivějším prostředí, které se dá libovolně nastavovat.
4/ Chybí mi vysvětlivky/vzorce, jak se počítají jednotlivé částky, které figurují v přehledech. mohl bych si tak propočítávat různé scénáře. Jde to dát do nápovědy, nebo někam dolu do pomoci?
5/ Je možné se dostat k lepším/obsáhlejším informacím o klientech, kteří si chtějí půjčit?
Závěrem, držte se, i nadále odvádějte dobrou práci a přeju vše nej, hodně spokojených klientů.
tay
Rychlost převodu chceme rozhodně zlepšit, připravujeme se na instantní platby, jak budeme mít prostor pro inovaci, pustíme se do toho
Zamyslíme se, jak toto zlepšit, ale jsou krátka informace, které potřebujeme mít ověřené. Zejména z důvodu bezpečnosti našich klientů a Vašich peněz.
Pracujeme na nových dashboardech, které staré přehledy kompletně nahradí, prosím nyní o trpělivost, poté to bude lepší Abychom měli čas na vývoj nových, do starých již sahat nebudeme. Je to otázka snad pár týdnů, kdy nové přehledy pustíme všem investorům.
Co konkrétně máte na mysli, prosím, něco bychom dát investorům určitě mohli, ale např. propočet slevy u problematické půjčky je součástí risk modelů a tak i obchodním tajemstvím.
Jaké další informace byste rád viděl? Mohu Vás ujistit, že v rámci přípravy nabídky se díváme na desítky objektivních parametrů, které ale ne všechny můžeme a chceme dávat investorům ven (obchodní tajemství, zachování anonymity a komfortnosti klienta s půjčkou - např. konkrétní zaměstnání, věk)
Moc děkuji za slova podpory, ceníme si jich a ať se daří i Vám
Stálo by za to, aby poslední týden v měsíci byl chvíli o víkendu na chatu kdo rozhoduje o zesplatnění půjček. Spousta lidí v práci pustí chat a pak jej musí přerušit. O víkendu investoři čas mají , ale nedají se s nikým probrat půjčky které si již zaslouží zesplatnit nebo předat AK.
Proč jsou na českém fóru systémové zprávy v aj? Ne všichni tu angličtinu ovládají. A řekl bych, že nebudu jedinej, kdo si kvůli neznalosti aj vybral českou platformu.
Zonky fórum je přepnuté do jazyka Čeština, nicméně se občas může stát, že se v některých systémových zprávách ještě angličtina objeví. V tomto případě je možné nám zaslat screenshot chyby na náš email investor@zonky.cz a kolegové ji rádi opraví.