Chci se zeptat, proč se zobrazuji notifikace ohledně problematických půjček později, než se půjčky zobrazí v problematických? Přijde mi to takové divné.
@gulliver hezký den,
omlouvám se, tento dotaz mi unikl. Notifikace u půjčky a DPD jsou od sebe systémově oddělené v tom smyslu, že jedna funkcionalita není navázána v databázi na druhou. Popravdě jsem se nad tímto nesouladem nezamýšlela.
Notifikace je u dlužníká navázána na cca 9. ráno, poté, co se podíváme na platby z PPF. Již po půlnoci je ale půjčka delikventní, protože prívě nejsou ještě zpracované platby za předchozí den. V problematických tak půjčka může po kontrole zmizet nebo zůstat a objeví se notifikace.
Mějte hezké svátky,
Zebra-Iva
Bylo by, prosím, možné, aby na callcentru psali do poznámek k půjčkám něco více, než “Úspěšný kontakt” ? Tato informace bez dalších detailů je totiž naprosto nic neříkající zbytečnost.
Jediné, co z toho vím je, že jste se klientovi asi dovolali, ale zda vás poslal k šípku, nebo slíbil úhradu případně kdy se mohu jen domnívat a křišťálovou kouli bohužel nemám.
U některých půjček ty poznámky jsou komplet, u některých ne. Tipuji tedy, že jen část zaměstnanců to prostě trochu fláká.
@PetrM hezký den,
mohl byste mi, prosím, poslat, jakých půjček se to týká? Prověříme to.
Moc děkuji,
Zebra-Iva
Bohužel,
v žádných aktuálně po splatnosti to nevidím a v těch, které se uzdravili to hledat nebudu.
Viděl jsem to ale minimálně u 3 půjček.
Nevadí Petře, děkuji
Iva
Dobrý den, mám stejný problém, kdy dozvím o úspěšnosti/neúspěšnosti kontaktu, ale nic víc. Přidávám příklad (jako nový uživatel fóra mohu přidat jen 1 soubor)
Hezký den, @sotek a @minimaxa,
oběma moc děkuji, kolegům jsem půjčku poslala.
@sotek8 už by Vám mělo jít přidat více souborů Každopádně, potřeboval bych přezdívku klienta, takto bohužel nevím. Mohl byste zaslat ještě druhý soubor? Případně jen tu přezdívku.
Mějte krásný den,
Zebra-Iva
Děkuji
Pěkný den,
Zebra-Iva
Zdravím.
Dnes mi přišlo několik zpráv ohledně opožděných plateb, což je na denním pořádku.
Co už je ale zarážející je fakt, že dnes je 27. a tudíž včera nikdo nemohl očekávat splátku, protože poslední datum splatnosti je max. 25. den v měsíci…
@SAURON krásný den,
za nesrovnalost se omlouvám, jsou to notifkace navázané s největší pravděpodobností na půjčky, u kterých proběhl odklad COVID. O chybě víme a pracujeme na opravě, bohužel jsme nestihli upravit při odkladech vše a dělá nám to trochu nepořádek.
Přeji hezký den,
Zebra-Iva