Notifikace problematických půjček

Chci se zeptat, proč se zobrazuji notifikace ohledně problematických půjček později, než se půjčky zobrazí v problematických? Přijde mi to takové divné.

@gulliver hezký den,

omlouvám se, tento dotaz mi unikl. Notifikace u půjčky a DPD jsou od sebe systémově oddělené v tom smyslu, že jedna funkcionalita není navázána v databázi na druhou. Popravdě jsem se nad tímto nesouladem nezamýšlela.

Notifikace je u dlužníká navázána na cca 9. ráno, poté, co se podíváme na platby z PPF. Již po půlnoci je ale půjčka delikventní, protože prívě nejsou ještě zpracované platby za předchozí den. V problematických tak půjčka může po kontrole zmizet nebo zůstat a objeví se notifikace.

Mějte hezké svátky,

Zebra-Iva

1 Like

Bylo by, prosím, možné, aby na callcentru psali do poznámek k půjčkám něco více, než “Úspěšný kontakt” ? Tato informace bez dalších detailů je totiž naprosto nic neříkající zbytečnost.
Jediné, co z toho vím je, že jste se klientovi asi dovolali, ale zda vás poslal k šípku, nebo slíbil úhradu případně kdy se mohu jen domnívat a křišťálovou kouli bohužel nemám.
U některých půjček ty poznámky jsou komplet, u některých ne. Tipuji tedy, že jen část zaměstnanců to prostě trochu fláká.

2 Likes

@PetrM hezký den,

mohl byste mi, prosím, poslat, jakých půjček se to týká? Prověříme to.

Moc děkuji,

Zebra-Iva

Bohužel,
v žádných aktuálně po splatnosti to nevidím a v těch, které se uzdravili to hledat nebudu.
Viděl jsem to ale minimálně u 3 půjček.

1 Like

Nevadí Petře, děkuji :slight_smile:

Iva

Pokusím se pomocí, jestli stačí alespoň takto. Také jsem to u jedné viděl.

1 Like

Dobrý den, mám stejný problém, kdy dozvím o úspěšnosti/neúspěšnosti kontaktu, ale nic víc. Přidávám příklad (jako nový uživatel fóra mohu přidat jen 1 soubor)

Hezký den, @sotek a @minimaxa,

oběma moc děkuji, kolegům jsem půjčku poslala.

@sotek8 už by Vám mělo jít přidat více souborů :slight_smile: Každopádně, potřeboval bych přezdívku klienta, takto bohužel nevím. Mohl byste zaslat ještě druhý soubor? Případně jen tu přezdívku.

Mějte krásný den,

Zebra-Iva

Posílám:

Děkuji :slight_smile:

Pěkný den,

Zebra-Iva

Zdravím.
Dnes mi přišlo několik zpráv ohledně opožděných plateb, což je na denním pořádku.
Co už je ale zarážející je fakt, že dnes je 27. a tudíž včera nikdo nemohl očekávat splátku, protože poslední datum splatnosti je max. 25. den v měsíci…

@SAURON krásný den,

za nesrovnalost se omlouvám, jsou to notifkace navázané s největší pravděpodobností na půjčky, u kterých proběhl odklad COVID. O chybě víme a pracujeme na opravě, bohužel jsme nestihli upravit při odkladech vše a dělá nám to trochu nepořádek.

Přeji hezký den,

Zebra-Iva

1 Like