Dobry den,
@Strycek, tak mate pravdu, ze to byly zavadejici udaje . Ale aktualni vynos byl udaj, ktery ukazoval stav za idealnich podminek. Samozrejme nebudeme se tady bavit, ze idealni podminky nemuzou byt nikdy splneny (tj vsichni budou platit radne a vcas).
Ano, a co vic by jste chtel nez platby minus odepsane pujcky?
Pockat, to si pletete s ocekavanym vynosem ne? Vykonnost portfolia nasadili vcera. Pokud jste to zamenil za “ocekavany vynos” tak ano… Na workshopech jsme se o tom nekolikrat bavili, ze to je presny soucet nepresnych cisel.
Ja take chapu proc zrusili " ocekavany vynos" ale nechapu proc ten aktualni vynos. Cim vice cisel budeme mit k dispozici tim lepe… Jen styl tady zainvestujete a pokud chcete videt nejaky cisla, tak pouzivejte aplikace tretich stran.
@Zebra-Iva o tom co ma reflektovat vykonnost se nechci dohadovat. To je rozepsane v prvnim postu… Me jde o to proc zrusite 2 udaje a nahradite ho jen jednim. Ja treba podle aktualniho vynosu investoval (samozrejme ne jen podle tohotu udaje). Preci jen, kdyz zainvestovate mesicne do 150+ pribehu, tak si to chce zjednodusovat a nekoukat jen na kolac, ktery jste take zrusili.
Jinak otazka trochu mimo. Neplanujete do grafu zohlednovat i zaplaceny urok? Zajimavy udaj, kterym by jste nahradili aktualni vynos.