To je super, mit appku kde se neukazuje vsechno info, takze k tomu chodit na web, kde zas ale nejdou rezervace a ani poradne zainvestovat… dobry plan jak donutit vyuzuvat sve sluzby na max
Napr. Smlouvy cislo 1008146748 a 1004784150, ale jak psala slecna nize, na webu uz k tomu neco malo tusim je. Bude tato chyba tedy opravena v dalsi aktualizaci? Vcerejsi to neopravila, stejne jako proklik na pujcku z penezenky.
Dobrý den,
o chybě, kdy se do aplikace nepropisují všechny poznámky z vymáhání, víme. Nedokáži ale říct, jestli bude oprava už v následující aktualizaci.
Dominika
Dobrý den, mohu se prosím zeptat, na klienta č. 1000115362. Už od 22.2 mám v sekci vymáhání informaci, že je s ním domluveno, že bude tři měsíce platit sníženou splátku a pak několik měsíců zvýšenou. Zatím nic neposlal, ale nové informace o vymáhání nejsou
děkuji
Dobrý den, @ondrej.tyml ,
tomuto klientovi jsme se dnes pokoušeli dovolat, bohužel neúspěšně. Neplní dohodu a pokud se s ním nespojíme, udělíme mu smluvní pokutu. Informace by již měla být doplněna v přehledu půjčky.
Hezký den,
Kateřina
děkuji za vyčerpávající odpověď, mějte také hezký den. OT
Dobrý den, prosím o informaci o vymáhání u Číslo klienta 10000610289, číslo smlouvy 1009885663. Aktuálně je 54dní po splatnosti teprve druhé splátky, a ještě mu dle přehledu vymáhání nešla žádná písemná upomínka, přesto že již obdržel hrozbu druhé smluvní pokuty. Telefonický kontakt se rovněž nezdařil. Souvisí to nějak s druhou půjčkou kterou u Zonky má, např že tam již písemné upomínky odešly.děkuji
Dobrý den, @ondrej.tyml.
nově posíláme upomínky elektronicky. Tomuto klientovi šlo upozornění, že pokud nedojde k úhradě, tak v následujících dnech dojde k zesplatnění. Je nám líto, že textace není zcela srozumitelná, pracujeme na úpravě.
Hezký víkend,
Dominika
Mohu se zeptat, zda jeste klientum volate? U vsech mych zpozdenych pujcek mam posledni pokus o kontakt pred vice nez 20 dny, kontaktujete pouze sms, emailem a notifikaci, coz mi prijde skoro az zbytecne, to klient smazne jednim kliknutim.
Dobrý den @pia,
klientům voláme každé zhruba 4 dny, pokud se nedohodneme jinak. V případě, že se s klientem domluvíme na zaplacení za 3 týdny, tak voláme nejdříve po těch 3 týdnech.
Pošlete mi, prosím, konkrétního číslo půjčky, ráda se na to podívám.
Hezký den,
Dominika
Je to vice pujcek a opravdu si v posledni dobe vsimam, ze frekvence se snizuje. Nebo jde stale o spatne propisovani informaci do aplikace? Webovou verzi nepouzivam, jestli je chyba v tomto, kvitovala bych opravu tohoto.
Vypichla bych treba pujcku 1004413819, posledni kontakt 6.kvetna
Dobrý den @pia,
u půjčky č. 1004413819 vidím, že jsme od 6. května klienta kontaktovali čtyřikrát. Je tedy možné, že se poznámky do aplikace špatně propisují, i když jsem měla za to, že tento problém byl již vyřešen.
Prověříme a dám vědět.
Hezký večer,
Dominika
Dobrý den @pia,
můžete mi, prosím, poslat print screen těch poznámek z vymáhání + informaci, jaký máte operační systém a verzi aplikace? Print screeny můžete vložit přímo sem na Forum nebo zaslat na email: investor@zonky.cz.
Děkuji.
Dominika
Omlouvam se za pozdni odpoved, stale se mi tam ukazuje jen toto
Verze app 3.12.0 z 20.5.2021
Android 10
Dobrý den @pia,
děkuji za zaslání print screenů. Už se mi podařilo zjistit, kde je chyba.
Ve vymáhání došlo k přechodu na jiný systém a rovněž ke zvýšené automatizaci při zasílání některých zpráv. Přechod na nový systém má za následek, že se investorům nepropisují neúspěšné telefonické kontakty, proto to může působit, že klientům méně voláme.
Nicméně Vás mohu ujistit, že voláme se stejnou četností jako dříve a připravujeme opravu, aby investoři viděli všechny naše pokusy o kontaktování klientů.
Hezký den,
Dominika
Mohu se zeptat, jak to vypada s opravou? Krome neuspesnych telefonickych kontaktu se vam do appky nepropisuje asi vic info, nebo snad za posledni mesic byla u pujcky 89 dni po splatnosti zaslana cela 2 upozorneni? Chapu, ze chybicka se vloudi, ale takto to vypada u vsechno delikventnich pujcek a to proste u investora nebudi super dojem.
Dobrý den @pia, můžu ještě poprosit číslo půjčky nebo klienta, prosím?
Děkuji,
Dominika
Porad ta stejna, 1004413819, divam se na ty nejvic delikventni (krome zesplantnenych). Zde je opravdu od 2.cervna videt nulova aktivita, u ostatnich je take cerven velmi prazdninovy. Stejne tak po hrozbe pokuty nebyla udelena. Takovyhle klienti to pak maj asi ma salamu, proc by splaceli, kdyz to po nich nikdo nechce
Dobrý den @pia,
tady se jedná stále u tu samou chybu, jak jsem psala výše. Tomuto klientovi č. 1004413819 voláme pravidelně ale nebere nám telefon. Pokud neuhradí, bude v nejbližších dnech zesplatněn. Na opravě propisování poznámek stále pracujeme.
Za komplikace se omlouvám. Pokud budete mít dotaz na další půjčku, napište mi, prosím, její číslo. Ráda se na to podívám.
Dominika
Dekuji za vyjadreni, tato chyba se vyskytuje uz od unora, pro investora to pak nebudi moc dobry dojem, jednak z pujcky, jednak ze zonky, nevi vlastne na cem je.
Kolikrat muzete klientovi udelit pokutu? Neni prave opakovane nezvedani telefonu dost dobry duvod zvysit frekvenci udeleni a take zvysit frekvenci zasilani upozorneni. Upozorneni se zasilaji automaticky, pokud vim, tak jen zkratte interval, to by nemelo byt slozite na implementaci.
Jeste dotaz, ale pochopim kdyz neodpovite s oduvodnenim, ze jde o vase know how - volate ze skrytych cisel, stale stejnych, nebo cisla obmenujete?